Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laporta draait 180 graden en wil Koeman langdurig vastleggen'

Laatste update:

De autoriteit van Koeman binnen Barcelona is aangetast, zo beseft Laporta. De oefenmeester werd eind mei door de preses richting de uitgang geduwd, maar Koeman wilde van geen wijken weten en bleef aan. Inmiddels heeft Laporta vrede met een langer verblijf van de Nederlander. De komst van Jordi Cruijff als adviseur van de club kan volgens Ara worden gezien als een poging van Laporta om zijn band met Koeman enigszins te herstellen: Cruijff heeft een goede relatie met Koeman.

Laporta en het kamp-Koeman leken anderhalve maand geleden op ramkoers te liggen. De president van Barça deelde de coach mede twee weken lang op zoek te gaan naar een vervanger. In die periode polste hij als eerst Josep Guardiola voor een spectaculaire terugkeer naar Barcelona. De huidige manager van Manchester City adviseerde Laporta echter om verder te gaan met Koeman.

Eind mei maakte Laporta openbaar dat Koeman met spoed zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. Dat bleek overdreven: Koeman was alleen voor controle kortstondig in het ziekenhuis. Wasserman, het management van de trainer, verklaarde in een tweet oorlog aan Laporta. "Stel je voor: ik wil met je trouwen, maar ik twijfel. Geef me twee weken om een betere partner te vinden... Als ik de juiste persoon niet kan vinden, gaan we toch trouwen!", zo werd de vergelijking getrokken met de situatie van Koeman bij Barcelona.

Alles wijst er overigens op dat Lionel Messi bij Barcelona blijft. De Argentijn, die zondag met zijn land de Copa América won, is officieel al twaalf dagen geen speler meer van Barça, maar Laporta heeft vertrouwen in de verlenging van zijn contract. "De vernieuwing van de verbintenis van Messi kent vorderingen", zei Laporta maandag tegenover de uitgelopen Spaanse pers. "We zijn erg blij voor hem dat hij de Copa América heeft gewonnen. Het is fantastisch om te zien hoe de beste speler in de geschiedenis van het voetbal een titel als deze wint."

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties