Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laporta gaat vol in de aanval na 'schadelijk commentaar' LaLiga-voorzitter

Laatste update:

Barcelona wordt al een aantal weken in verband gebracht met Lewandowski. De spits van Bayern München zou zelf ook graag richting de Spaanse topclub vertrekken, maar moet dan wel hopen op een akkoord tussen beide clubs. Volgens Tebas is de komst van Lewandowski richting het Camp Nou nog ver weg. "We hebben financiële regels opgesteld om te voorkomen dat clubs in de problemen komen. Ze kennen de regels en weten dat ze dan eerst spelers moeten verkopen om geld binnen te krijgen. Barcelona heeft de afgelopen jaren veel schulden opgebouwd en moet dus eerst geld verdienen. Ik weet niet of ze Frenkie de Jong, Pedri of iemand anders willen verkopen, maar op dit moment kunnen ze in ieder geval geen spelers vastleggen."

Laporta laat dinsdag op de clubwebsite duidelijk merken niet van de uitspraken gediend te zijn. "Ik zou hem willen vragen te stoppen met zijn mening te geven op mogelijke transfers van Barcelona. Ik weet niet of hij deze uitspraken bewust of onbewust doet. Als hij het bewust doet, dan is het duidelijk dat hij de belangen van Barcelona wil schaden. Als hij het onbewust doet, dan is dat het volgende bewijs voor verbale incontinentie. Ik wil hem erop wijzen dat hij als voorzitter van LaLiga het beste voor moet hebben met alle clubs in LaLiga. Hij wil blijkbaar graag in de schijnwerpers staan, maar dat is niet zijn plaats."

Vorige week uitte Tebas al kritiek op het nieuwe contract dat Mbappé bij PSG had getekend. Volgens de Spanjaard had de contractaanbieding helemaal niet gedaan mogen worden. "Wat PSG doet door Mbappé's contract te verlengen met grote hoeveelheden geld na het verliezen van zevenhonderd miljoen euro de afgelopen jaren en het betalen van zeshonderd miljoen aan loonkosten, is een belediging voor het voetbal", schreef de bestuurder op Twitter. "(Nasser bin Ghanim, red.) Al-Khelaïfi is zo gevaarlijk als de Super League." De voorzitter van PSG reageerde op de uitspraken van Tebas. "Misschien is Tebas bang dat de Ligue 1 sterker wordt dan LaLiga, die niet meer hetzelfde is als drie of vier jaar geleden", zo gaf hij vorige week aan tijdens het persmoment.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties