Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laporta: 'Iedereen dient het salarisniveau te accepteren, hij dus ook'

Laatste update:

"Dembélé is een geweldige, charmante jongen", begint Laporta in gesprek met Mundo Deportivo over Dembélé. "Hij heeft ons geen moment problemen bezorgd sinds we de leiding hebben over de club. Misschien zien we op dit moment wel de beste Dembélé sinds hij bij Barcelona speelt. Hij is een speler die zich ontwikkeld heeft en makkelijker te managen is geworden voor trainers. Te beginnen met Xavi, die het geweldig doet voor hem. We hebben hem een aanbod gedaan dat op 20 december vorig jaar afliep. Hij heeft besloten daar geen gebruik van te maken."

De clubleiding overwoog om de bijna transfervrije Fransman definitief uit de selectie te zetten na de geklapte contractonderhandelingen, maar inmiddels doet Xavi geregeld een beroep op hem en bewijst hij zijn waarde. "We hebben een salarisniveaus vastgesteld die iedereen die blijft moet accepteren. Hij dus ook", gaat Laporta verder. "Dergelijke salarisplafonds moeten zorgen voor de duurzaamheid en evenwicht binnen de club. Op dit moment hebben we geen signalen ontvangen dat hij door wil. Ik weet niet of hij daar met zijn zaakwaarnemers contact over heeft gehad. Daar ga ik eerlijk gezegd niet vanuit."

Laporta benadrukt dat Dembélé zich focust op de laatste maanden van het seizoen. "Aan het einde van het seizoen denk ik dat er weer gesprekken zullen zijn, maar alleen binnen de salarisniveaus die we hebben vastgesteld", aldus de president. Of wij bereid zijn om een nieuw aanbod te doen? Ik praat niet graag over hypothesen. Als zij bereid zijn om te praten, zijn wij dat ook. Dembélé waardeert dat. Er hangt een goede sfeer en ik zie dat hij zich op zijn gemak voelt in de kleedkamer. Hij kan heel goed opschieten met Pierre-Emerick Aubameyang en Samuel Umtiti. Dat is fijn."

Denk jij dat Ousmane Dembélé zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties