Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laporta slaat spijkers met koppen: maandag al afspraak met Messi senior'

Laatste update:

"Jorge Messi is van plan om maandag naar Barcelona af te reizen", zo verklaart de goed ingevoerde Grillo in het video-gesprek met Romero. "Hier in Argentinië wordt het feit dat Messi afgelopen zondag zijn stem uitbracht tijdens de presidentsverkiezingen gezien als een uitnodiging om tot contractverlenging over te gaan." Het is niet bekend op welke kandidaat Messi heeft gestemd, maar het lijkt erop dat de terugkeer van Laporta gunstig is voor een voortzetting van de samenwerking tussen club en speler.

Laporta liet tijdens de verkiezingscampagne al duidelijk merken dat Messi zeker voorkomt in zijn plannen voor de toekomst. Naast de Argentijnse aanvaller is de nieuwe preses zeer gecharmeerd van Erling Braut Haaland en Laporta liet al eens doorschemeren dat de financiën in principe geen probleem zijn, mocht er daadwerkelijk een bod worden neergelegd bij Borussia Dortmund. Met Messi en Haaland moet Barcelona 2.0 gestalte krijgen en volgens Cadena SER is RB Leipzig-coach Julian Nagelsmann in de ogen van Laporta de ideale trainer om de ambities in het Camp Nou te verwezenlijken.

Over de contractsituatie van Messi gaan al het gehele seizoen geruchten in de diverse buitenlandse media. De routinier is al genoemd als mogelijke aanwinst van onder meer Manchester City en Paris Saint-Germain, terwijl ook een avontuur in de Major League Soccer niet wordt uitgesloten. Messi stond aan het begin van deze jaargang op het punt om Barcelona de rug toe te keren, maar op het allerlaatste moment besluit hij toch om er nog minstens een seizoen aan vast te plakken bij de nummer twee in LaLiga.

Lionel Messi moet gewoon zijn loopbaan afsluiten bij Barcelona

Meer nieuws

Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
2
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
1
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties