Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Laporta wil terug naar principes Cruijff, Abidal zoekt naar nieuwe Messi

Laatste update:

"Voor mij is het een eer om naast Joan te staan", zegt de van kanker genezen Abidal, die in het verleden actief was als speler in Catalonië. "Ik wilde bij Barcelona blijven werken en ik heb nagedacht over wat ik kon doen. We willen een nieuw project starten en we willen nieuwe spelers in La Masía vinden. Spelers als Messi, Xavi of Andrés Iniesta. De club is een club van de fans, zij hebben het voor het zeggen."

Ook Laporta komt aan het woord. Volgens de bestuurder moet Barcelona terug naar de principes van Johan Cruijff. "Cruijff heeft de filosofie van de club veranderd. Hij heeft een winnaarmentaliteit geïntroduceerd en een filosofie die over de hele wereld herkenbaar is. Door de filosofie van Cruijff hebben we prijzen gepakt en je kunt die filosofie niet verdedigen als de bedenker er zelf niet bij betrokken is. Ik ga dus in gesprek met Cruijff."

Ook Laporta benadrukt het belang van de jeugdopleiding La Masía. "Daar moeten we de waarden van inzet en teamwork leren. Dat moet de basis worden van het nieuwe Barcelona. Wij willen dat La Masía weer goed gaat werken", aldus Laporta, die ook herhaalde dat hij UNICEF terug wil zien op het shirt. In tegenstelling tot de andere kandidaten, wil Laporta dat Qatar verdwijnt als shirtsponsor.

Denk je dat Joan Laporta de verkiezingen wint?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties