Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Larsson straft fout af en schiet sc Heerenveen naar drie punten

Laatste update:

Heerenveen verloor in december 2000 voor het laatst thuis van Willem II en bleef ook dit keer dus een nederlaag bespaard. De thuisploeg imponeerde in de eerste helft niet, maar ging door een doelpunt van Sam Larsson wel met een voorsprong de rust in. De Zweed profiteerde na veertig minuten van een slechte kopbal van Dries Wuytens, sprintte Darryl Lachman eruit en schoof daarna rustig binnen: 1-0. De thuisploeg haalde lang niet zijn beste niveau, maar had weinig te duchten van de aanvallend onmachtige tegenstander.

Martin Ödegaard stond in de basis, maar viel geblesseerd uit.

In de eerste tien minuten deed Willem II wel poginkjes via Pele van Anholt en Thom Haye, maar doelman Erwin Mulder hoefde zich geen zorgen te maken. De eerste serieuze kans van Heerenveen diende zich na 25 minuten aan toen Larsson een voorzet van Stefano Marzo niet wist te verzilveren. Hierna nam Heerenveen via Larsson alsnog afstand van Willem II en via diezelfde linksbuiten had het na 24 minuten 2-0 kunnen worden, maar rdit keer werd zijn inzet ternauwernood van de lijn gehaald door Lachman.

Willem II hoopte in de tweede helft de derde nederlaag in de laatste acht competitiewedstrijden tegen Heerenveen alsnog te voorkomen, maar kwam dus bedrogen uit. De gastheer behield na de verplichte onderbreking het initiatief en Willem II kwam nou niet bepaald gretig en aanvallend uit de startblokken. Na zes minuten kon de eerste echte mogelijkheid van het tweede bedrijf worden genoteerd: Reza Ghoochannejhad kreeg de bal mee van Larsson en ging de sprint aan met Kostas Lamprou, maar de doelman was net wat eerder bij de bal en kon daardoor ingrijpen.

De Tricolores kwamen zelf maar niet beter in de wedstrijd en daarom greep Erwin van de Looi in: hij haalde Erik Falkenburg en Haye naar de kant ten faveure van Fran Sol en Elmo Lieftink. Sol kreeg direct een goede kans, maar mikte naast en een minuut of vijf later deed ook Obbi Oulare een poging, maar ook de Belg schoot de bal aan de voor hem verkeerde kant van het doel. Het Heerenveen van trainer Jurgen Streppel leek de grip op het duel langzaamaan te verliezen, maar sleepte de minimale marge wel over de streep in het eigen Abe Lenstra Stadoin en won zodoende met 1-0.

-
Een terechte zege voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
12
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties