Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Larsson weigert elftalfoto en voert speculaties over aanstaand vertrek

Laatste update:

De aanvaller was destijds, volgens de officiële lezing van de Friezen, misselijk, maar de Leeuwarder Courant dacht te weten dat de afwezigheid van Larsson afgelopen dinsdag te maken had met transferperikelen. Technisch manager Gerry Hamstra wilde vorige week niet al te veel ingaan op de situatie: "Hij heeft zich officieel ziek gemeld", liet hij aan het eerder genoemde medium weten. Afgelopen woensdag was Larsson echter 'gewoon' weer aanwezig bij de training van Heerenveen.

Vorige week maandag kwam het nieuws naar buiten dat Heerenveen een bod van Celta de Vigo, dat tussen de vier en vijf miljoen euro lag, heeft afgewezen. Larsson liet in een eerder stadium weten genoeg gezien te hebben in Friesland en uit te zijn op een transfer. De club is bereid om daar aan mee te werken, maar wil wel het juiste bedrag ontvangen en denkt aan een bedrag van acht miljoen voor de Zweed, die nog tot volgend jaar onder contract staat.

Ook Feyenoord is naarstig op zoek naar een extra buitenspeler. Als Steven Berghuis niet naar De Kuip komt door onwil van werkgever Watford, dan wordt Larsson als een goed alternatief gezien. Ook Fiorentina en Atalanta willen hem graag inlijven. "De afgelopen twee transferperiodes hebben we Sam niet laten gaan, maar bij een goed bod zullen we nu wel meewerken aan zijn vertrek. Dat is voor de club en Sam het beste", sprak Hamstra onlangs tegenover Voetbal International.

Wie is een betere buitenspeler?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties