Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lasse Schöne aangeboden bij nummer veertien van Serie A'

Laatste update:

Schöne liet eerder deze maand zijn contract ontbinden bij Genoa en meldde zich kort daarna op het trainingsveld van Ajax, waar hij zijn conditie op peil houdt. Dinsdag meldde Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf dat het niet uitgesloten is dat de Amsterdammers de 34-jarige Schöne tot aan het einde van het seizoen vastleggen, indien de Raad van Commissarissen de hand op de knip blijft houden en directeur voetbalzaken Marc Overmars alleen het vrijgekomen, en riante, salaris van de naar Schalke 04 vertrokken Klaas-Jan Huntelaar mag herinvesteren.

"Hij kan binnen enkele uren worden vastgelegd", zei Verweij eerder deze week in de krant over Schöne, die in de Italiaanse media ook al in verband werd gebracht met Cagliari en Torino. "Met de Deen zou Ajax de extra middenvelder aan de selectie kunnen toevoegen, die na de invalbeurt van Jurgen Ekkelenkamp (tegen Feyenoord, red.) en gezien de blessuregevoeligheid van Mohammed Kudus ook geen overbodige luxe lijkt. Schöne zou Huntelaar kunnen aflossen als publiekslieveling en zijn salaris is normaal gesproken geen probleem, omdat Genoa hem bij het ontbinden van zijn contract een zak geld meegaf."

Schöne is volgens La Nazione niet de belangrijkste kandidaat bij Fiorentina. De huidige nummer veertien van de Italiaanse competitie hoopt op de komst van Torreira, die momenteel door Arsenal verhuurd wordt aan Atlético Madrid. In Spanje komt de Uruguayaan echter nauwelijks aan spelen toe en beide clubs zouden bereid zijn om mee te werken aan een verhuur aan Fiorentina. Valencia zou echter ook interesse hebben, waardoor Fiorentina in onzekerheid verkeert.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties