Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lasse Schöne baalt: 'Laten ze dat lekker allemaal verwijderen'

Laatste update:

"Het kunstgras zullen we het maar niet over hebben, wat een slecht veld zeg", klaagde Schöne in gesprek met AT5. "Je kunt geen rekening houden met het veld, het is spekglad. Dat zie je bij André ook, die glijdt uit door het veld. Ik weet niet wat hij nu heeft, maar laten ze het kunstgras allemaal lekker verwijderen."

Het veld van PEC ligt al langere tijd onder vuur, nadat in het verleden meerdere spelers zware blessures op de Zwolse grasmat opliepen. "Het zijn blessures die niet per se door het kunstgras komen, maar die ook op een normaal veld hadden kunnen ontstaan", werd Matthijs de Ligt door De Telegraaf geciteerd. "Maar het is niet toevallig dat we vandaag (zaterdag, red.) twee blessures oplopen."

Over de ernst van de blessures kon Ten Hag na afloop geen duidelijkheid verschaffen. Volgens De Ligt ziet het er bij Van de Beek 'goed uit', maar over de inzetbaarheid van Onana zijn twijfels. Kostas Lamprou verving de Kameroener in Zwolle onder de lat en zal ook woensdag het doel verdedigen als zijn teamgenoot niet tijdig hersteld is.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
22
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties