Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lasse Schöne houdt de boot af in Italië in de hoop op terugkeer bij Ajax'

Laatste update:

Torino wil zich versterken in de strijd tegen degradatie. De huidige nummer achttien van de Serie A wil zich deze transferperiode hoe dan ook versterken met minimaal een middenvelder. Stanislav Lobotka is in beeld om op huurbasis over te komen van Napoli. De 26-jarige Slowaaks international staat naar verluidt zelf niet te springen op een overstap naar Turijn, wat de club heeft doen besluiten om verder rond te kijken. Alfred Duncan (Fiorentina) en Jasmin Kurtic (Parma) worden net als Schöne gelinkt aan Torino. Laatstgenoemde lijkt echter zijn zinnen te zetten op een terugkeer naar Ajax, zo klinkt het.

Schöne liet vorige week zijn contract ontbinden bij Genoa en kan met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe club. In gesprek met het Algemeen Dagblad liet hij reeds weten dat hij terugkeert naar Nederland en gaat nadenken over zijn toekomst. In het interview werd hem ook gevraagd naar een eventuele terugkeer naar Ajax. "Ajax zit áltijd in mijn hoofd, dat hoef je me niet te vragen. Ajax is mijn club en ik heb er een geweldige tijd gehad, dus zeg nooit nooit", zei hij. Of hij het realistisch acht dat het tot een rentree bij Ajax komt? "Het is niet onrealistisch. Het zou kunnen. Ik weet wel dat ik het qua niveau aankan. En qua fitheid ook, als ik een weekje getraind heb. Maar er is nog een partij bij betrokken, hè."

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties