Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lasse Schöne: 'Natuurlijk heb ik ze daar wel eens op aangesproken'

Laatste update:

De 32-jarige Deen benadrukt in gesprek met Ajax Life echter dat hij niet iemand is die zijn ongenoegen van de daken schreeuwt. "Dat heeft geen zin. Je moet het laten zien op trainingen en in wedstrijden, als je wél speeltijd krijgt. Dat is mijn manier geweest om me terug te vechten, zo doe ik dat het liefst", zo stelt de veteraan.

Peter Bosz, voormalig trainer van Ajax, zei eens dat Schöne een speler is die een paar stations verder kan kijken. "Dat is natuurlijk wel een van mijn sterkste punten", reageert de middenvelder. "Ik ben niet een van de allergrootsten, ik ben niet de allersterkste en ik ben zeker niet de allersnelste. Maar ik denk wel dat ik het spel goed zie. Dat ik bepaalde stappen vooruit kan denken."

Schöne ligt tot de zomer van 2020 vast in Amsterdam, waarbij Ajax de optie heeft om de verbintenis met een jaar te verlengen. De 43-voudig international denkt momenteel nog niet aan stoppen. Bij een eventuele landstitel wil Schöne ook niet meteen vertrekken bij Ajax. "Daar voel ik me nog veel te goed voor en vind ik voetballen nog veel te leuk. Dan win ik liever nóg een titel."

Verwacht jij dat Lasse Schöne zijn loopbaan afsluit bij Ajax?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties