Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Last minute-aanwinst ADO meteen belangrijk bij zege op FC Twente

Laatste update:

Er hing een feestelijke sfeer in het Kyocera Stadion, waar diverse clublegendes aanwezig waren om het jubileum van ADO te vieren. Zij zagen Twente echter goed beginnen en Hakim Ziyech raakte al binnen anderhalve minuut spelen met een vrije trap de lat. ADO was dus gewaarschuwd, maar Twente drukte na de veelbelovende start niet door. Na ruim twaalf spelen kwamen de gasten zelfs op achterstand: Darryl Lachman probeerde de bal opzij te koppen, maar deed dat wel heel slap, waarna Iakovenko onderschepte. Oog in oog met Sonny Stevens faalde hij niet in de afronding.

De winteraanwinst luisterde zijn debuut voor ADO dus direct op met een doelpunt en Wilson Eduardo dacht even later hetzelfde kunnen doen, maar de aanvaller moest zijn actie onderbreken, omdat er na opnieuw slecht verdedigingswerk van Twente hands werd gemaakt. De gasten bleven dus in de wedstrijd en kregen via Luc Castaignos kansen om op gelijke hoogte te komen. Eerst ging de spits na een goede dieptebal van Renato Tapia alleen op Martin Hansen af, maar het passje opzij naar Youness Mokhtar mislukte, waardoor de kans verkeken was. Even later kopte Castaignos over.

ADO kreeg in de slotfase van de eerste helft nog mogelijkheden via Iakovenko (redding Stevens) en Mike van Duinen (net naast), maar ging met slechts een minimale voorsprong rusten. In de tweede helft ging Twente op zoek naar de gelijkmaker, maar de Tukkers speelden veel te nonchalant en wisten in het eerste kwartier na de thee niets te creëren. Lachman veroorzaakte na slecht verdedigingswerk zelfs weer bijna een tegendoelpunt, maar Van Duinen kon niet profiteren, en niet veel later werd ook een foute keuze van Jesús Corona niet afgestraft.

Vervolgens liet Twente weer wat zien in aanvallend opzicht en Castaignos had een klein halfuur voor tijd de gelijkmaker binnen moeten koppen, maar de aanvaller kreeg de bal verkeerd op zijn hoofd. Uit de hoekschop die volgde kwam Castaignos weer erg dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging nu voorlangs, waardoor ADO met de schrik vrij kwam. Alfred Schreuder bracht met Bilal Ould-Chikh en Kyle Ebecilio twee verse krachten in de ploeg en zij creëerden direct een goede kans, maar aan de overkant kwam ADO bijna op 2-0, toen Stevens geweldig redde bij een knappe poging van Van Duinen. ADO werd in de slotfase naar achteren gedrukt, maar overleefde en kreeg kort voor tijd een strafschop, na een domme overtreding van Lachman op Roland Alberg. Die benutte de penalty zelf (2-0), waarna clubeigenaar Wang Hui op de tribune aardig door het lint ging.

-
ADO Den Haag heeft terecht gewonnen

Meer nieuws

Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
12
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties