Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late gelijkmaker kan pret piepjong Ajax niet drukken

Laatste update:

Het duel in het Stade Maurice Dufrasne kende een explosief begin en dat was niet vanwege de verrichtingen op het veld. Uit het uitvak op het veld geworpen fakkels zorgden voor zoveel hinder dat scheidsrechter Bobby Madden zich even genoodzaakt zag het spel stil te leggen. Na die korte onderbreking was het balbezit voor Ajax en kregen de Amsterdammers ook de eerste kansen. Een kopbal van Davy Klaassen kon met moeite in twee keer door Corentin Fiore van de lijn gewerkt worden.

Vlak daarna was het na een splijtende pass van Donny van de Beek wel raak. De middenvelder stuurde El Ghazi weg, waarna de aanvaller de bal controleerde en keihard tegendraads raak knalde. Amin Younes trok vlak daarna naar binnen om uit te halen, maar slaagde er niet in om Guillaume Hubert te verrassen. Aan de andere kant nam Jean-Luc Dompé van grote afstand het doel van Boer onder vuur, die echter niet in actie hoefde te komen. Vlak voor rust kwam de doelman nog een keer goed weg toen de bal tussen zijn benen door voor de goal langs vloog.

Ajax sprong ook na rust weer uit de startblokken, maar kwam even later goed weg toen Orlando Sá net een teenlengte tekort kwam om een voorzet van Isaac Mbenza in te tikken. Abdelhak Nouri had aan de overkant na een goede actie de beslissende op zijn voet, toen hij zich zonder al te veel moeite ontdeed van zijn tegenstander. Zijn schot van een meter of twintig vloog echter net langs het doel. Boer moest daarna handelend optreden, voordat Mateo Cassierra er aan de overkant niet in slaagde een knappe steekbal van Younes te verzilveren.

In de slotfase probeerde het thuispubliek Standard nog een beetje op te zwepen om voor de laatste kans op Europese overwintering te gaan. Nouri liet zich aan de andere kant met een uitstekende actie opnieuw zien, al verkeek hij zich ietwat op de hoogte van het doel. Zijn wippertje kreeg net te veel kracht mee om onder de lat te blijven. Verder dan een paar speldenprikjes van afstand kwam Standard niet in de slotfase, totdat het vijf minuten voor tijd opeens raak was. Benito Raman kwam goed voor Jaïro Riedewald om de gelijkmaker binnen te knikken. El Ghazi liet vlak voor tijd na om uit de counter zijn tweede te maken.

-
Vind jij dat Ajax meer verdiende?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
22
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
10
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties