Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late goal Bale loodst Real Madrid naar eerste plek van Primera División

Laatste update:

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Toni Kroos waren er om uiteenlopende redenen niet bij bij Real Madrid, dat desondanks goed begon en via James Rodríguez en Bale in het eerste kwartier kansen kreeg om de score te openen. Los Blancos hadden ook daarna een licht overwicht, maar bleven beducht voor de tegenstoten van de thuisploeg, die met name via Bruma regelmatig voor dreigende situaties in de buurt van Keylor Navas zorgde. De huurling van Galatasaray bereidde onder meer een goede mogelijkheid voor Mikel Oyarzabal voor, maar het schot van de spits bleek een eenvoudige prooi voor de goalie van Real.

Na de pauze voerden de bezoekers uit de hoofdstad de druk op het doel van de tegenpartij langzaam maar zeker verder op. Dat leidde na een klein uur spelen tot een enorme kans voor Bale, die van dichtbij echter op Gerónimo Rulli stuitte. De Argentijnse sluitpost kreeg het steeds drukker en leek lange tijd de man van de wedstrijd te gaan worden. Zo maakte hij tot twee keer toe een gevaarlijke inzet van Jesé Rodríguez onschadelijk en werd ook de eveneens ingevallen Isco het scoren belet.

De ontmoeting leek daardoor af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar tien minuten voor tijd bracht Bale alsnog verlossing voor Real. De Welshman torende hoog boven zijn tegenstander uit na een afgemeten voorzet van Lucas Vázquez en kopte prachtig raak: 0-1. Sociedad, dat in die fase van de wedstrijd al nauwelijks meer van de eigen helft kwam, kon daar in het restant van de ontmoeting weinig meer tegenoverstellen. Alleen een kopbal van Asier Illarramendi zorgde in blessuretijd nog voor enige opwinding, maar de inzet van de ex-Madrileen werd gekeerd door Navas.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties