Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late mokerslag voor Fenerbahçe en Janssen; Eto'o scoort twee keer

Laatste update:

Osmanlispor - Fenerbahçe 1-1
De meegereisde supporters van Fenerbahçe konden al na zeven minuten juichen in Ankara: Giuliano werd op de rand van de zestien aangespeeld door Ozan Tufan, kapte naar zijn rechter en vond met een droog schot de hoek. Fenerbahçe nam die voorsprong mee de kleedkamer in, maar een smet op de eerste helft vormde het uitvallen van Mathieu Valbuena en Mauricio Isla. Osmanlispor verdiende op basis van het veldspel wel een doelpunt, maar Volkan Demirel hield zijn doel schoon. Tót de voorlaatste minuut, want toen maakte Aminu Umar er 1-1 van. Vincent Janssen deed negentig minuten mee en Robin van Persie zat vanwege blessureleed niet in de selectie.

Antalyaspor - Karabükspor 2-1
Antalyspor staat op een teleurstellende dertiende plaats in de Süper Lig, maar persoonlijk maakt Eto'o een prima seizoen door. De aanvaller maakte zaterdag doelpunt nummer vier en vijf in de competitie. Hij opende na vijf minuten de score met een knappe volley en na 65 minuten maakte de aanvoerder er na een goede pass van Maicon 2-1 van, vijf minuten nadat invaller Mustapha Yatabaré Karabükspor aan een gelijke stand had geholpen. Na de 2-1 van Eto'o kreeg Ceyhun Gülselam van Karabükspor de rode kaart en kon Antalyaspor de wedstrijd met elf tegen tien uitspelen.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties