Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late treffer Ibrahimovic slechts pleister op de wonde voor morsend Milan

Laatste update:

AC Milan - Bologna 1-1
AC Milan, met Clarence Seedorf en Mark van Bommel bij de eerste elf, had het zondag niet tegen Bologna. I Rossoneri kwamen maar niet op gang en moesten na een klein halfuur spelen een tegentreffer slikken. Ramírez ontsnapte aan de aandacht van de Milan-verdediger en tikte de bal vervolgens met de punt van zijn schoen langs Christian Abbiati. In de resterende twintig minuten van de eerste helft was het niet veel beter en de beste kansen op een nieuwe treffer waren zelfs voor de gasten uit Bologna.

Na de pauze ging Zlatan Ibrahimovic zich meer met het spel bemoeien. De spits claimde een strafschop nadat hij in de zestien hevig werd geattaqueerd en niet veel later scoorde hij zelfs. De scheidsrechter van dienst keurde de fraaie treffer echter ten onrechte af wegens vermeend buitenspel. Naarmate de gelijkmaker uitbleef begonnen de frustraties de overhand te krijgen en dat leidde negen minuten voor tijd tot een tweede gele kaart voor Daniele Bonera, die veel te laat was met een charge op Robert Acquafresca. De situatie leek uitzichtloos, maar in blessuretijd schoot Ibrahimovic op aangeven van Robinho alsnog de gelijkmaker binnen. Juventus kan bij winst op AS Roma twee punten uitlopen.

Lazio - Lecce 1-1
Lazio verzuimde om te profiteren van de misstap die Udinese zaterdag beging. Bij een zege hadden de Romeinen de derde plek steviger in handen kunnen nemen, maar degradatiekandidaat Lecce bleek een te taaie opponent. De thuisploeg was in de eerste helft via Antonio Candreva in de buurt van de openingstreffer, maar de middenvelder zag zijn bekeken schot op de lat eindigen. Ook na rust had Lazio het betere van het spel en dat leidde acht minuten voor tijd tot de vermeende winnende treffer. Het doelpunt van Francelino Matuzalem werd echter in blessuretijd ongedaan gemaakt door Valeri Bojinov.

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties