Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Late wintertransfer lijkt op handen: 'Feyenoord bereikt principeakkoord'

Laatste update:

Rutger Vinke schrijft op 1908.nl dat de transfer 'nog geen ABC'tje' is, maar de status 'vergevorderde onderhandelingen' zal de supporters van Feyenoord moed geven. De Rotterdammers staan na het persoonlijk akkoord met Rodríguez op 'pole position' om de transfer af te ronden.

Volgens Vinke heeft Feyenoord daarmee duidelijk een streepje voor op het Argentijnse River Plate, dat eveneens jaagt op de handtekening van Rodríguez. Het is de bedoeling dat de rechtsbuiten zo snel mogelijk naar Rotterdam komt, om nog dit seizoen een rol van betekenis te gaan spelen bij Feyenoord.

Het zou nu vooral nog gaan om welk percentage van de transferrechten van Rodríguez Feyenoord in handen zal krijgen. Fabrizio Romano meldde maandag dat de vraagprijs liefst vijftien miljoen euro bedraagt voor zeventig procent van de rechten. De werkelijke transfersom zal vermoedelijk een stuk lager liggen, mocht een deal tot stand komen. Feyenoord betaalde immers nog nooit veel meer dan acht miljoen euro voor een speler.

Rodríguez is momenteel met Uruguay Onder 23 onderweg voor een kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen. Het jeugdelftal van Uruguay komt dinsdag om 21:00 uur Nederlandse tijd in actie tegen Peru. Het duel wordt gespeeld in Venezuela.

De wedstrijdverplichtingen van Rodríguez vormen een obstakel, omdat de tijd om de wintertransfer naar Feyenoord af te ronden dringt. Vinke verwacht dat Feyenoord die horde zal kunnen nemen. De club kan op tijd in Zuid-Amerika aanwezig zijn om de formaliteiten, waaronder de medische keuring, af te ronden.

Arne Slot bevestigde zondag na de wedstrijd tegen FC Twente (0-0) voor de camera van ESPN dat Rodriguez concreet in beeld is. "Hij is een rechtsbuiten die in de spits kan", aldus de coach. Rodríguez is overigens 1,79 meter groot en rechtsbenig.

Rodríguez kwam vorig seizoen tot 9 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden namens Liverpool. De Uruguayaan kwam in 25 van die 34 duels uit als rechtsbuiten. De aanvaller ligt tot eind 2027 vast.

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
0
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
4
Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
9
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
30
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties