Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laten we het er op houden dat Balotelli een slimme speler is'

Laatste update:

De Amsterdammers leken door een laat doelpunt van Stefano Denswil aan het langste eind te trekken, maar in de blessuretijd ging het toch nog mis. Mario Balotelli verdiende een strafschop na een duel met Mike van der Hoorn en schoot zelf de 1-1 binnen. "Of ik het een terechte strafschop voor Balotelli vond?", herhaalt De Jong in gesprek met het ANP. "Laten we het er op houden dat hij een slimme speler is die alles doet om te winnen."

Van der Hoorn hield bij een voorzet vanaf rechts weliswaar even het shirtje van Balotelli vast, maar werd zelf naar de grond getrokken door de Italiaan toen deze merkte dat hij niet bij de bal kon. Frank de Boer stelde na afloop dat Ajax was 'genaaid' en nam Van der Hoorn dan ook niets kwalijk.

UEFA Champions League
Ajax
1 - 1
AC Milan

Meer nieuws

Girona heeft grote plannen en breekt transferrecord voor concurrent van Blind
4
Gullit noemt één reden waarom het Nederlands elftal zal teleurstellen op het EK
39
Dit is Ajax-target Oguz Aydin: de opvolger van Berghuis op de rechterflank?
19
Henk Veerman kondigt toekomstplannen op geheel karakteristieke wijze aan
2
Manchester United meldt zich met 'onacceptabel' bod officieel voor Branthwaite
22
Duitse tv-presentator onaangenaam verrast nadat Schotse fan kilt omhoog doet
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties