Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laten we zeggen dat Real zich een stuk minder zeker moet voelen'

Laatste update:

"Laten we zeggen dat Real zich een stuk minder zeker moet voelen, ze moeten erg voorzichtig zijn", vertelt de oud-bondscoach van Rusland aan radiostation Cadena COPE. "Roma is zeker een dreiging, Madrid moet niet denken dat dit een makkie wordt. Kijk uit voor Spalletti; ze hebben al drie wedstrijden onder zijn leiding gewonnen en spelen op een compleet andere manier."

"De spelers hebben meer zelfvertrouwen en meer vertrouwen in de ideeën van de coach", gaat Capello verder. "De organisatie bij Roma staat nu veel beter, ze zetten druk en heroveren de bal snel. Het is een ander team."

Gareth Bale
De wedstrijd tussen Real en Roma op 17 februari kan wel eens te vroeg komen voor Gareth Bale. Volgens AS herstelt de Welshman langzamer van zijn kuitblessure dan verwacht en zou hij de eerste wedstrijd van het tweeluik wel eens kunnen missen. Bale raakte op 17 januari geblesseerd tegen Sporting Gijón en zou in eerste instantie dit weekend tegen Athletic Club alweer terugkeren. Deze wedstrijd komt echter sowieso te vroeg en met de Champions League-wedstrijden tegen Roma en de derby tegen Atlético Madrid op 27 februari op komst zou hij wel eens een belangrijk gedeelte van het seizoen kunnen missen.

-
Real Madrid zal in de Champions League afrekenen met AS Roma

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
2
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties