Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laurent Koscielny, mijn nieuwe held in de achterhoede

Laatste update:

Laurent Koscielny is zijn naam. Koscielny speelde een geweldig pot tegen de beste speler van de wereld. En ik genoot voor de televisie. Ik vond het echt fantastisch, na jaren kritiek te hebben gehad van vrienden over de verdediging van mijn ploeg, was er nu een echt goede verdediger. Natuurlijk was het de laatste jaren erg karig in het Emirates. Verdedigen ligt ons minder, wij houden van aanvallend voetbal. En het verdedigen wordt dan wel eens vergeten. Maar wat was Koscielny goed, en wat kon ik ook hier van genieten. Op fantastische middenvelders en aanvallers hebben wij al jaren patent. Maar een echte topper achterin, daar hadden we echt weer behoefte aan.

In juli 2010 heeft Arsène Wenger zijn gewenste verdediger binnen. Koscielny tekent trots het contract en mag zijn kunsten overzees gaan vertonen. Koscielny heeft slechts één seizoen op het hoogste niveau in Frankrijk geacteerd. Iets wat vragen oproept bij media en supporters. Wenger geeft aan Koscielny al langer op de radar te hebben en hem uitvoerig te hebben bekeken. In zijn eerste seizoen speelt Koscielny goed maar niet geweldig. Ik vond hem toen een redelijke verdediger, maar nog geen wereldtop of zo.

Een seizoen later doet Arsenal het na de winterstop uitstekend. Tot grote vreugde mij is Arsenal rivaal Tottenham Hotspur voorbijgegaan op de ranglijst. Vijf mooie overwinningen gingen hieraan vooraf met als absolute hoogtepunt de afslachting tegen de Spurs. Arsenal staat op een fraaie derde positie wat Champions League-voetbal betekent. In de editie van dit jaar boekte Arsenal een schitterende overwinning. AC Milan kreeg in Londen met 3-0 klop, mede door een goal van mijn held Koscielny. De mooie notering in de competitie is mede op het conto van Koscielny te schrijven. De centrale verdediger heerst achterin, stuurt medespelers aan en wint duels. Per Mertesacker, zijn kwetsbare kompaan in het centrum, raakt geblesseerd waardoor de Fransman nu met Thomas Vermaelen in het hart van de defensie opereert. Mertesacker vind ik maar een kwestbare houten Klaas die teveel steken laat vallen. Gelukkig is mijn held Koscielny er vaak om de rotzooi van de Duister op te ruimen. Als Mertesacker geblesseerd raakt, komt Thomas Vermaelen in het centrum naast Koscielny te spelen. Een gouden duo.

Dat Koscielny de kwaliteiten heeft is inmiddels wel duidelijk. De verdediger wordt in Engeland zeer gerespecteerd en spitsen kijken op tegen een wedstrijd tegen Arsenal. De komst van Bosscielny is voor Arsenal ontzettend belangrijk geweest. Laurent Blanc, coach van de Franse ploeg ziet ook het talent in Koscielny en liet hem onlangs debuteren tegen de VS. Het is duidelijk dat Koscielny nog lang niet aan zijn top zit en nóg veel beter kan worden. Arsenal-fans hopen dat hij nog lang in het shirt van de Gunners te bewonderen is, want met mijn held in de achterhoede zou de toekomst wel eens heel zonnig kunnen zijn.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties