Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio dieper in crisis na afgekeurde doelpunten en nederlaag

Laatste update:

Trainer Stefano Pioli kon niet beschikken over onder anderen Stefan de Vrij en Stefano Mauri en zonder dat tweetal verloor Lazio voor de derde keer op rij een uitduel met Empoli. Na vijf minuten kopte Lorenzo Tonelli al raak na een hoekschop van Leandro Paredes: 1-0. Lazio werd hierna wakker en creëerde verschillende kansen om langszij te komen: Lukasz Skorupski keerde schoten van Sergej Milinkovic-Savic en Filip Djordjevic en Lucas Biglia mikte een vrije trap over.

Antonio Candreva en Marco Parolo lieten eveneens mogelijkheden onbenut en aan de andere kant vergat Massimo Maccarone een fout van Wesley Hoedt af te straffen. Lazio slaagde er ook in de tweede helft niet in om te scoren, hoewel men wel de nodige kansen kreeg. Een afstandsschot van Stefan Radu schampte bijvoorbeeld de dwarsligger, treffers van Miroslav Klose en Alessandro Matri werden afgekeurd en Klose vond ook nog Skorupski op zijn pad. Hoedt deed het hele duel mee, maar Ricardo Kishna en Edson Braafheid kwamen niet in actie.

-
Is Stefano Pioli (nog) de juiste trainer voor Lazio?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties