Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio faalt opzichtig in Duitsland en ligt eruit, CSKA dankt handsbal

Laatste update:

Bayer Leverkusen - Lazio 3-0
In een intensieve maar niet altijd hoogstaande eerste helft nam Bayer in de 39e minuut de leiding en dat was niet onverdiend. De ploeg van Schmidt creeërde veel kansen, maar was niet precies in de afronding. De beste kans tot aan de 1-0 was een kopbal van Stefan Kiessling in de 25e minuut: de aanvaller kopte op het aluminium. Zes minuten voor rust was het raak, hoofdzakelijk dankzij een misverstand in de defensie van Lazio. De Vrij verspeelde de bal in het strafschopgebied aan Kiessling en via een carambole kwam het leer bij Calhanoglu, die voor de openingstreffer zorgde.

Vier minuten na de onderbreking sloeg Bayer opnieuw toe. Bernd Leno schoot de bal richting de helft van Lazio, waarna het snel ging. Na voorbereidend werk van Kiessling en Karim Bellarabi profiteerde Mehmedi van het slechte positiespel van Mauricio en schoot hij het leer hoog achter Etrit Berisha: 2-0. Eén doelpunt was voor Lazio voldoende geweest om door te gaan, maar er geen enkel gevaar uit van de ploeg van Stefano Pioli. Tot overmaat van ramp kreeg Mauricio in de 68e minuut zijn tweede gele kaart. Vlak voor tijd viel de beslissing. Kiessling verlengde een lange bal in de loop van Julian Brandt, die het overzicht behield en Bellarami in staat stelde om te scoren: 3-0. Lazio gaat nu door naar de groepsfase van de Europa League.

CSKA Moskou - Sporting Portugal 3-1
De bezoekers uit Lissabon, die het heenduel met 2-1 hadden gewonnen, maakten in de eerste helft een goede indruk en hadden altijd een antwoord klaar op de pogingen van CSKA. Negen minuten voor rust zorgde Teofilio Gutiérrez voor de openingstreffer, na een steekbal van Joao Pereira: 0-1. Na rust zorgde CSKA voor de ommekeer, al was de 1-1 van Seydou Doumbia controversieel. De spits werkte de bal met zijn arm tegen de touwen. In de 73e minuut was Doumbia ook goed voor de 2-1, na voorbereidend werk van Ahmed Musa. Sporting leek via een kopbal Islam Slimani op gelijke hoogte te komen, maar de corner van André Carillo was achter de achterlijn gegaan. Een verlenging zat er niet in: in de 87e minuut profiteerde Musa van een pass van Alan Dzagoev en werd de tweestrijd beslist. In de extra tijd kreeg João Mário een rode kaart, voor het botvieren van zijn frustraties op Musa.

-
Heeft Bayer Leverkusen een betere selectie dan Lazio?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
7
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties