Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio gaat mee in spoor van AS Roma, Internazionale slaat flater

Laatste update:

Cagliari - Lazio 1-3
Met Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basis was het voor Lazio zaak om in het spoor te blijven van stadsgenoot AS Roma, dat eerder op zaterdag al met 1-0 had gewonnen van medehoogvlieger Napoli. Met het oog op de derde plek kon Lazio dus sowieso goede zaken doen. Na een halfuur zette veteraan Miroslav Klose de bezoekers op het goede spoor door de bal knap binnen te werken. Even na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, toen spits Marco Sau met een werkelijk fantastische lob de touwen vond. Voor Lazio was het zaak om daarna door te drukken om geen averij op te lopen in de bovenste regionen.

De felbegeerde Lucas Biglia benutte een strafschop voor de 1-2 en niet lang daarna kregen de Romeinen ook een tweede strafschop. Mobido Diakité kreeg voor zijn overtreding een rode kaart en opnieuw ging Biglia achter de bal staan, maar dit keer schoot de international van Argentinië de bal over de lat. Tegen tien man had Lazio het ondanks die tegenvaller goed op orde, al bleef Sau voor gevaar zorgen. De beste kansen in de slotfase waren echter voor Lazio, dat de klus via Marco Parolo klaarde in de blessuretijd.

Palermo - AC Milan 1-2
AC Milan kan zich nog plaatsen voor Europees voetbal en wedstrijden als die tegen concurrent Palermo zijn in dat kader bijzonder belangrijk. Trainer Filippo Inzaghi had voor de wedstrijd op Sicilië een basisplaats ingeruimd voor zowel Nigel de Jong als Marco van Ginkel. Tien minuten voor de onderbreking zette de bekritiseerde Alessio Cerci de bezoekers op voorsprong. Daar kwam veel geluk bij kijken: bij een voorzet van rechts kreeg Palermo-keeper Stefano Sorrentino de bal niet onder controle en via Cerci caramboleerde het ding tegen de touwen. AC Milan leek het goed onder controle te hebben, tot Gabriel Paletta diep in de tweede helft een overtreding beging in het strafschopgebied. Supertalent Paulo Dybala van Palermo benutte de penalty. Uit een counter bewees Jérémy Ménez in de slotfase maar weer eens zijn enorme waarde voor AC Milan: 1-2.

Internazionale - Parma 1-1
Het sukkelende Internazionale stond op de tiende stek in de rangschikking, maar een duel met het geplaagde Parma kon eigenlijk niet anders dan drie punten opleveren. Voor het failliet verklaarde Parma is het al het hele seizoen dweilen met de kraan open en in Milaan kwam de ploeg van coach Roberto Donadoni na een halfuur op achterstand. Met een van richting veranderd schot zette Fredy Guarín de 1-0 op het bord. Op slag van rust kwam de hekkensluiter, die seizoen pas goed voor twaalf punten (waarvan er ook nog eens drie werden afgetrokken door de financiële problemen) op gelijke hoogte. Andi Lila werkte de bal binnen op aangeven van Silvestre Varela. Het lukte Inter daarna niet om de bezoekers, die zelfs nog een flinke kans kregen via Abdelkader Ghezzal, te kraken.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties