Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lazio kijkt na De Vrij, Braafheid en Hoedt naar vierde Nederlander'

Laatste update:

Lazio kijkt volgens Il Messaggero om zich heen voor vers bloed in de aanval, nu Filip Djordjevic geblesseerd is geraakt. Hij speelt pas sinds de zomer in Rome en is met zeven goals al redelijk belangrijk geweest in de competitie. Zaterdagavond viel Djordjevic uit tegen AC Milan met een enkelblessure: hij moet onder het mes en zal de komende maanden niet inzetbaar zijn.

John kan tijdelijk naar de Italiaanse hoofdstad komen als oplossing. De 22-jarige aanvaller zit bij Benfica vaker op de bank, dan dat hij in het veld staat en dat was vorig seizoen ook al zo. Toen leenden de Portugezen hem halverwege het seizoen uit aan Hamburger SV, maar Bert van Marwijk moest al vlot wijken en dus bood het verblijf van John in Duitsland weinig soelaas. Wellicht kan hij zichzelf wel profileren in Rome.

Wat in Johns voordeel werkt, is dat Mino Raiola zijn belangen behartigt. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer kent Lazio goed en heeft er prima contacten, schrijft Il Messaggero. Als Lazio de interesse concretiseert, lijkt het geen zware klus voor Raiola om Benfica ervan te overtuigen, John een paar maanden uit te lenen. De enkelvoudig Oranje-international heeft in Portugal nog een contract tot de zomer van 2017.

Sinds de jaarwisseling doet John het wel wat beter dan voor de winterstop. Coach Jorge Jesus gebruikte hem als basisspeler tegen Vitória Guimarães en John maakte één van de drie doelpunten tijdens die 3-0 zege; de week erop was het weer raak tegen Marítimo. In de Taça da Liga was er opnieuw een basisplaats weggelegd voor de ex-aanvaller van FC Twente en maandagavond verscheen hij weer aan de aftrap tegen Paços Ferreira. Dat duel ging met 1-0 verloren en John werd na een uur gewisseld.

Zich laten verhuren aan Lazio zou ... zijn van Ola John

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties