Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio lijdt zonder De Vrij kleine nederlaag en daalt af naar gevarenzone

Laatste update:

Udinese maakte het de tegenstander in de eerste helft bijzonder lastig. Federico Marchetti dook een vrije trap van Luis Muriel uit de hoek en na een kwart wedstrijd voorkwam Diego Novaretti een zeker lijkend doelpunt van diezelfde Muriel. Na een klein halfuur viel de verdiende 0-1 in Stadio Olimpico: Cyril Théréau liep tegen een lage voorzet van Silvan Widmer aan en schoot hoog binnen. Udinese incasseerde kort daarna echter een tegenvaller doordat Muriel met een blessure afhaakte.

Lazio speelde behoudens enkele mogelijkheden voor Felipe Anderson en het vele balbezit weinig klaar en werd tijdens het rustsignaal getrakteerd op een hels fluitconcert. Na de pauze werd Lazio, met name door de komst van Keita Baldé Diao, gevaarlijker, maar een doelpunt zat er niet in. I Biancocelesti zakken door de nederlaag naar de vijftiende plaats van de Serie A, terwijl het Udinese van Andrea Stramaccioni keurig derde staat.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties