Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio schakelt Sneijder uit; mokerslag voor Schalke 04

Laatste update:

Lazio - Galatasaray 3-1
Lazio en Galatasaray wisten het publiek in de eerste helft geen moment te vermaken. Er werd inspiratieloos gespeeld en uitgespeelde kansen werden er nauwelijks gecreëerd. De beste mogelijkheid was nog voor Lazio: Fernando Muslera tikte een schot van Lucas Biglia over de dwarsligger. Aan de andere kant mikte Wesley Sneijder recht op doelman Federico Marchetti. Galatasaray liet in de eerste vijf minuten van de tweede helft al meer aanvallende intenties zien dan in het gehele eerste bedrijf, want Yasin Öztekin werd meteen gevaarlijk. Hierna sloegen de Romeinen echter twee keer toe.

Nadat Alessandro Matri al de buitenkant van de paal had geraakt, kopte Marco Parolo hard raak uit een hoekschop van Biglia. Felipe Anderson verdubbelde vervolgens na een mooie aanval en een breedtepass van Biglia de marge: 2-0. De wedstrijd leek gespeeld, maar niets was minder waar, want Yasin verzorgde na een steekpass van Sabri Sarioglu al gauw de eretreffer voor Galatasaray. Een gelijkmaker zat er echter niet meer in en Miroslav Klose gooide het duel als invaller helemaal in het slot. Hij tikte van dichtbij binnen na een lage voorzet van Stefan Radu. Ryan Donk deed overigens 85 minuten mee.

Liverpool - FC Augsburg 1-0
Liverpool was de bovenliggende partij, maar had een strafschop nodig om op voorsprong te komen. James Milner mocht na een handsbal aanleggen en liet doelman Marwin Hitz kansloos: 1-0. The Reds bleven vervolgens aandringen, maar het gebrek aan scorend vermogen kwam eens te meer tot uiting. Zo kopte Milner over en trof Daniel Sturridge de paal. Aan de andere kant moest Simon Mignolet handelend optreden op een schot van Konstantinos Stafylidis. In de tweede helft bleef het door de minimale voorsprong voor Liverpool ongemeen spannend, maar het bleef bij 1-0. Liverpool vergat zelf ook om het duel op slot te gooien: Hitz keerde bijvoorbeeld een schot van Jordan Henderson.

Schalke 04 - Shakhtar Donetsk 0-3
Na de 0-0 van vorige week lag de strijd nog volledig open, maar de thuisploeg sneed zichzelf lelijk in de vingers. Johannes Geis raakte in de openingsfase de paal, waarna ook Younes Belhanda een goede mogelijkheid liet lopen. Shakhtar toonde zich na een klein half uur spelen heel wat efficiënter: de bezoekers konden eenvoudig het halve veld oversteken, waarna Facundo Ferreyra de bal bij Marlos bezorgde, die het leer met een achteloos hakje tegen het net schoof. Schalke had op dat moment nog alles om voor te spelen, al betekende de achterstand wel dat de thuisploeg minimaal twee keer moest scoren om nog door te komen. Ondanks de aanwezigheid van basisklant Klaas-Jan Huntelaar lukte dat niet.

Het ging zelfs van kwaad tot erger voor die Knappen, die even na een nieuwe misser, dit keer van Franco Di Santo, wederom de deksel op de neus kregen. Joël Matip ging de fout in en kopte de bal in de voeten van Taison, die snel handelde en Ferreyra een niet te missen kans op de 0-2 bood. Daarmee verdween ook het laatste sprankje hoop bij de thuisploeg, die dertien minuten voor tijd ook nog een derde tegentreffer moest toestaan. Sidney Sam verspeelde de bal, waarna Shakhtar zich opnieuw razendsnel richting het Duitse doel counterde. Uiteindelijk belandde de bal bij Viktor Kovalenko, die van dichtbij steenhard raak schoot: 0-3.

Rapid Wien - Valencia 0-4
Gary Neville heeft het de laatste weken eindelijk redelijk op de rit bij Valencia, maar voor de uitwedstrijd in Wenen hoefde de coach zich sowieso geen zorgen te maken. Los Che wonnen vorige week voor eigen publiek al met 6-0 en wisten zich dus al ruimschoots verzekerd van een plek in de volgende ronde. Dat weerhield de Spanjaarden er echter niet van om nogmaals aan te tonen hoe groot het krachtsverschil is: na de pauze zorgden Rodrigo (lob), Sofiane Feghouli (schuiver in verre hoek), Pablo Piatti (laag schot) en Ruben Vezo (kopbal uit hoekschop) voor de afgetekende 0-4 eindstand. Valencia bekert daardoor met een totaalscore van 10-0 (!) door naar de volgende ronde.

-
Denk jij dat Wesley Sneijder in de zomer bij Galatasaray vertrekt?

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
117
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties