Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lazio-talent' wil leeftijd bewijzen: 'Wij Afrikanen zien er gewoon ouder uit'

Laatste update:

In gesprek met Sky Italia heeft de Lazio-speler verteld dat hij niets te verbergen heeft. "Ik kom uit Kameroen en ben geboren op 24 augustus 1996", maakt Minala duidelijk. "De autoriteiten mogen alle tests uitvoeren die ze maar willen. Ik den dat wij Afrikanen er gewoon ouder uitzien dan we daadwerkelijk zijn. Maar hoewel we een andere huidskleur hebben, zijn we wel gelijkwaardig aan anderen."

Het had overigens niet veel gescheeld of de middenvelder, die inmiddels zijn Serie A-debuut heeft gemaakt, had Italië een tijd geleden alweer verlaten. "Ik mocht op proef komen bij AC Milan, maar toen ik op het station stond kwam niemand me oppikken. Gelukkig heeft de Italiaanse overheid me de kans gegeven om hier te blijven. Daarna zou ik na een trainingsstage een voorcontract tekenen bij AS Roma, maar zonder dat ik weet waarom kwam ook daar niets van terecht. Ik ben blij dat Lazio zich toen meldde."

Denk je dat Joseph Minala de komende jaren veel gaat spelen bij Lazio?

Meer nieuws

Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
3
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
15
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
89
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties