Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio-trainer Sarri woest op Feyenoord-supporters: 'Gooiden bekers met urine'

Laatste update:

Sarri was woedend op enkele supporters van Feyenoord tijdens het Europa League-duel. "Er werden bekers op het veld gegooid, ook naar leden van de technische staf van ons. Ze vulden hun bekers ook met urine en gooiden dat vanaf de tribune op ons." Slot zag eveneens dat er met bekers naar de bank van Lazio gegooid werd, al was hij niet op de hoogte van de bewering van Sarri. "Die excessen zien we natuurlijk liever niet", zei de trainer van Feyenoord. "We hebben onze fans hartstikke hard nodig, zeker straks tegen een goede tegenstander in de achtste finales. We moeten afwachten hoe de UEFA dit inschat. Maar ik heb daar wel een voorgevoel over. Dat is ontzettend jammer."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Sarri had na afloop van de nipte nederlaag ook geen goed woord over voor scheidsrechter Irfan Peljto. Volgens de trainer van Lazio floot de arbiter te veel in het voordeel van Feyenoord. "Ik heb zeven, acht overtredingen van achteren op onze spelers, maar uiteindelijk waren de enige gele kaarten voor onze ploeg." Ook over de treffer van Giménez is Sarri niet te spreken. De Mexicaanse spits stond als invaller van Danilo koud in het veld toen hij de score in het tweede bedrijf wist te openen.

Doelman Ivan Provedel liet de bal los na een botsing met zijn verdediger Patric. De sluitpost claimde een overtreding van Giménez, maar daar wilde de Bosnische scheidsrechter niets van weten. Sarri is van mening dat de treffer niet had mogen tellen. "Aan het doelpunt van Giménez gingen twee overtredingen vooraf, niet één. Het begon met een overtreding op Matteo Cancellieri vlakbij onze bank, daarna werd Patric duidelijk van achteren geduwd in de buurt van de keeper", zei de trainer met het nodige chagrijn. Door de nederlaag moet Lazio na de winterstop verder in de Conference League.

Europa League
Feyenoord
1 - 0
Lazio

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties