Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio uiterst efficiënt, rampdag Fiorentina met zware blessure Gómez

Laatste update:

Lazio - Chievo 3-0
Drie schoten op doel, drie doelpunten. Lazio was bijzonder efficiënt tegen Chievo en al na een paar minuten was het raak. Antonio Candreva zag zijn schot via het been van een verdediger tegen de touwen belanden. Chievo zag het meeste van de bal in de eerste helft en stichtte gevaar via hoekschoppen, maar Lazio hield stand en verdubbelde tegen de verhoudingen in de marge. Luis Pedro Cavanda zette de aanval zelf op en rondde deze ook af, door een voorzet van Cristian Ledesma met een volley binnen te werken.

Met het derde schot op doel (en ook het derde doelpunt) maakte Senad Lulic het leed alleen maar erger voor de bezoekers. De linkermiddenvelder ging achter een bal van Eddy Onazi aan en verschalkte doelman Christian Puggioni. Het uiterst efficiënte Lazio zou het daarbij laten; na de onderbreking werd er niet meer gescoord. Met nu zes punten in drie wedstrijden melden i Biancocelesti zich in de subtop van de Serie A. Chievo blijft daarentegen kwakkelen: de ploeg speelde het openingsduel doelpuntloos gelijk tegen Parma, ging daarna onderuit tegen Napoli en verloor nu dus ook van Lazio.

Fiorentina - Cagliari 1-1
Een dramatische zondag voor Fiorentina, dat kunnen we toch wel stellen na het gelijkspel met Cagliari. De gelijkmaker viel pas een minuut voor tijd, David Pizarro kreeg rood en Juan Cuadrado (schouder) en Gómez (knie) gingen geblesseerd naar de kant. Vooral de blessure van de van Bayern München overgenomen Gómez lijkt een vervelende te zijn. In een persverklaring maakt Fiorentina melding van schade aan de kniebanden en de verwachting is dat de Duitser zeker twee tot drie maanden niet inzetbaar is. De komende dagen moeten medische tests uitwijzen wat de schade precies is voor de aanvaller.

Fiorentina-trainer Vincenzo Montella zal afgelopen nacht over een ander wedstrijdverloop hebben gedroomd. Dankzij een doelpunt van Borja Valero, twintig minuten voor tijd, leek la Viola in ieder geval de drie punten in eigen huis te houden. De Spanjaard tikte binnen na een kopbal van Giuseppe Rossi. In de slotfase kopte Mauricio Pinilla echter via de grond raak voor de gelijkmaker. Door het puntverlies is Fiorentina, dat de eerste twee duels van het seizoen gewonnen had, de honderd procent score kwijt.

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties