Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan geeft zege in afscheidsduel Giroud en Pioli in slotfase helemaal weg

Laatste update:

Aan de kant van Milan kreeg Tijjani Reijnders een basisplaats op het middenveld, waar hij een koppeltje vormde met Alessandro Florenzi. Ismaël Bennacer kwam op de 10-positie terecht en moest samen met Rafael Leão, Christian Pulisic en Giroud voor de treffers zorgen. De veertigjarige Antonio Mirante stond op doel bij afwezigheid van de geblesseerde Mike Maignan.

De Milan-spelers hadden vooraf een fraaie verrassing in huis voor Pioli. De oefenmeester dacht dat de zijn spelers zich zouden opstellen voor de aftrap, maar in plaats daarvan omsingelden de spelers hun trainer. Een groot applaus volgde van de spelers en ook de supporters deden mee toen zij begrepen wat er gaande was.

Milan opende de score in de 22ste minuut en daar had Salernitana-doelman Vincenzo Fiorillo een enorm aandeel in. De Italiaan verkeek zich totaal op een dieptepass van Reijnders en liet de bal uit z'n handen glippen. Leão pikte de bal op en had alle tijd en ruimte om een 'gratis' doelpunt te maken: 1-0.

De 2-0 viel nog voor het halfuur. Florenzi zette voor uit een hoekschop en bereikte Giroud. De Fransman, die naar de Major League Soccer vertrekt, won het duel van zijn directe tegenstander en schoot met een acrobatische beweging raak. Milan toonde geen genade en dacht via Theo Hernández op 3-0 te komen, ware het niet dat Leão, de man van de assist, buitenspel bleek te hebben gestaan.

Halverwege de tweede helft kwam Salernitana plots terug in de wedstrijd, toen Nwankwo Simy in alle vrijheid mocht binnenkoppen. Die treffer leek Milan niet te deren, daar de marge van twee doelpunten verschil weer hersteld werd in minuut 77. Davide Calabria scoorde eveneens met het hoofd, op aangeven van Pulisic.

Giroud werd vijf minuten voor tijd een fraaie publiekswissel gegund. In de absolute slotfase wist Salernitana toch nog een uiterst knap resultaat neer te zetten. Allereerst maakte Junior Sambia de 3-2, door sneller te reageren dan Mirante. Een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd schoot Simy de 3-3 binnen, waarmee Milan het seizoen toch nog enigszins in mineur afsluit.

Meer nieuws

Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
33
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
153
Brian Brobbey keert terug op het trainingsveld bij het Nederlands elftal
17
Makkelie heeft eerste EK-duel te pakken en fluit meteen 1 van de topfavorieten
1
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties