Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio zet ambities voor Scudetto in ijskast na late domper tegen Napoli

Laatste update:

De topper was ook een wedstrijd van de vreemde blessures. Na negentig seconden knalde Hernanes net naast en trainer Walter Mazzarri van de Napolitanen liep aan de zijlijn een verrekte spier op. Lazio kwam na elf minuten uiteindelijk wel op voorsprong in het Stadio Olimpico. Abdoulay Konko legde vanaf de rechterkant voor op de geheel vrijstaande Floccari, die op de borst aannam en met links doel trof: 1-0. Bij het vieren van dit doelpunt verstapte Stefano Mauri zich en hij werd gewisseld.

Het was een open en vermakelijk duel op de stroeve grasmat in de hoofdstad. Federico Marchetti, die woensdag nog keepte tegen Oranje (1-1), redde op een knal van Marek Hamsik en Morgan De Sanctis moest in dertig seconden tweemaal handelend optreden op inzetten van Antonio Candreva. De Napolitaanse verdedigers werden door de ervaren goalie de huid vol gescholden. Lazio domineerde vanaf het halfuur en Floccari trof de paal; De Sanctis was al geklopt. Vlak voor rust raakte Édinson Cavani met een kopstoot ook de lat en Hernanes was nog dichtbij met een vrije trap.

Vijf minuten na rust leek Lazio alsnog te scoren, maar Floccari's kopdoelpunt werd vanwege buitenspel terecht afgekeurd. De thuisploeg, dat in de finale van de Coppa Italia staat, trachtte te aanvallen, maar was huiverig vanwege de minimale voorsprong. Vanaf het uur, toen een afstandsknal van Gökhan Inler net naast de kruising zeilde, nam Napoli het heft in handen. Door de weggegeven ruimtes kreeg ook Lazio grote kansen om de wedstrijd op slot te gooien, maar Senad Lulic faalde tweemaal opzichtig; Petkovic werd gek in zijn dug-out.

De woede bij de Servische trainer was terecht, want nadat Inler via de vingertoppen van Marchetti al de lat had geraakt, zorgde Campagnaro met een schitterende volley drie minuten voor tijd voor de 1-1. Floccari kopte namens Lazio nog op de lat, maar de score veranderde niet meer. I Biancocelesti blijven derde en hebben nu 44 punten, liefst elf punten minder dan koploer Juventus. Runner-up Napoli zit de Turijnse titelverdediger met vijftig punten op de hielen.

Bekijk hier de late volley van Hugo Campagnaro:

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
39
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties