Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lazio zoekt naar opvolger voor Klose en denkt aan vijfde Nederlander'

Laatste update:

Lazio neemt na dit seizoen afscheid van Miroslav Klose, die inmiddels 37 jaar oud is, en zou volgens Corriere dello Sport denken aan de vijf jaar jongere Van Persie als vervanger. Van Persie is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Fenerbahçe, maar hij is geen vaste basisspeler en heeft zich nog niet kunnen onderscheiden. De samenwerking valt tot dusver behoorlijk tegen.

Mogelijk houdt Van Persie het na een jaar dus alweer voor gezien in Turkije en trekt hij in de zomer naar Lazio, waar reeds vier landgenoten onder contract staan: Edson Braafheid, Wesley Hoedt, Stefan de Vrij en Ricardo Kishna. Lazio is bezig aan een erg teleurstellend seizoen en staat momenteel achtste in de Serie A.

Lazio zou een mooie club zijn voor Robin van Persie

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
21
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
63
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
8
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties