Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Le Tissier weigerde telefoontje: 'Niet de beste beslissing uit mijn carrière'

Laatste update:

Op 21-jarige leeftijd was hij dicht bij een overstap naar Tottenham, met wie hij al een persoonlijk akkoord had. Op het laatste moment bedacht hij zich. In 1995 belde toenmalig Chelsea-manager Glenn Hoddle voor de aanvallende middenvelder. "Ik zei dat het geen zin had, dat ik er wel uit was. Ik heb hem toen niet gesproken. Even later werd hij bondscoach van Engeland en liet hij me uit de WK-selectie van 1998. Dat was dus niet mijn beste beslissing uit mijn carrière."

Inmiddels is Le Tissier spelersmakelaar en zette hij het agentschap 73 Management op. "Wat ik mijn spelers in zo'n situatie zou adviseren is dat een gesprek nooit verkeerd is. Ik was toen gelukkig bij Southampton en hoefde helemaal niet weg. In de twee seizoenen daarvoor had ik 55 keer gescoord. Ik had het misschien anders aan moeten pakken. Als ik dat telefoontje wel had aangenomen waren we wellicht beter van start gegaan toen hij me opriep voor de nationale ploeg. Na zijn tijd bij Engeland werd hij nog manager van Southampton. Ook toen was onze relatie niet heel sterk."

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax opgenomen
0
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
6
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
46
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties