Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ledenvergadering van Barcelona akkoord met lening van 1,5 miljard euro

Laatste update:

Het stadion van Barcelona en zijn trainingsfaciliteiten zijn ernstig verouderd. Onder het bewind van president Joan Laporta, die dit jaar de leiding kreeg bij de Catalanen, zijn de plannen voor renovatie nieuw leven in geblazen. Barcelona is van plan om liefst 1,5 miljard euro te lenen en daarmee onder meer het Camp Nou volledig te vernieuwen. In het gemoderniseerde stadion zullen alle supporters overdekt zitten, terwijl momenteel alleen de hoofdtribune overdekt is.

Dinsdag werd al bekend dat Barcelona verwacht jaarlijks 200 miljoen euro extra op te gaan halen met het vernieuwde Camp Nou. Die extra inkomsten moeten komen uit sponsorovereenkomsten (48 miljoen euro), business seats (48 miljoen euro), normale wedstrijdtickets (44 miljoen euro) en het organiseren van evenementen en museumbezoeken (60 miljoen euro).

Met de inkomsten hoopt Barça de astronomische lening van 1,5 miljard euro binnen 35 jaar te kunnen terugbetalen. Naar verluidt wordt de lening opnieuw verstrekt door Goldman Sachs. De Amerikaanse bank stond in juni al garant voor een lening van 525 miljoen euro om de salarissen van de spelers te kunnen blijven betalen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties