Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leeds spreekt vertrouwen in Summerville uit met openbreken verbintenis

Laatste update:

Summerville kwam in 2020 naar Elland Road, na zijn jeugdopleiding bij Feyenoord te hebben genoten. Leeds betaalde destijds zo'n anderhalf miljoen euro om de geboren Rotterdammer los te weken. Summerville begon bij de Onder 23 van the Peacocks, maar mocht eind dat seizoen al wel een keer op de bank plaatsnemen bij het eerste. Al vroeg in de jaargang daarop was het zover: de toen negentienjarige aanvaller mocht 23 minuten invallen in het Premier League-treffen met Newcastle United (1-1).

Meer: Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren | Ronald Koeman negeert smaakmaker: ‘Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen’

In totaal mocht Summerville afgelopen seizoen negen keer meedoen, verdeeld over de Premier League, de FA Cup en de EFL Cup. Slechts eenmaal mocht hij starten, tegen Fulham in laatstgenoemde competitie. Volgens Romano beoogde zowel AZ als promovendus Nottingham Forest om Summerville afgelopen juni een aanbod op meer speeltijd te doen, maar Leeds wilde de Nederlander binnenboord houden. Toen lagen er ook al plannen op tafel voor het openbreken van zijn verbintenis.

Summerville zag deze zomer met Raphinha (naar Barcelona) een belangrijke concurrent wegvallen, maar Leeds haalde Luis Sinisterra in zijn plaats. De aanwinst van Feyenoord raakte in het oefenduel met Crystal Palace echter direct geblesseerd aan zijn hamstring. Het is nog onduidelijk hoe lang Sinisterra uit de roulatie ligt, al temperde trainer Jesse Marsch de vrees voor een ernstige blessure onlangs. Naast Summerville en Leeds heeft de oefenmeester ook nog de beschikking over Daniel James, Jack Harrison, Hélder Costa en Ian Poveda op de vleugels.

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
7
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties