Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leeds United meldt zich nu ook officieel bij topdoelwit Cody Gakpo

Laatste update:

Het nieuws over de interesse van Leeds in Gakpo kwam vorige week voor het eerst naar buiten via Foot Mercato. Voor de vleugelspits van PSV zou Leeds een ideale tussenstap kunnen zijn om uiteindelijk alsnog bij de Europese elite terecht te komen. Voetbal International meldde dat de aanvaller openstaat voor een 'Georginio Wijnaldum-achtige route'. De genoemde middenvelder maakte met een tussenstap bij Newcastle United uiteindelijk de sprong van PSV naar Liverpool, waar hij jaren achtereen succesvol was. Gakpo wordt al tijden gelinkt aan Arsenal, dat voorlopig niet doorpakt voor de zevenvoudig Oranje-international.

De exacte vraagprijs van PSV is onbekend bij het Eindhovens Dagblad, maar het zal gaan om een bedrag van ver boven de 40 miljoen euro. De Noord-Brabanders hebben al uitgesproken dat de aanvoerder in principe niet weg mag, tenzij er buitensporige bedragen worden geboden. Gakpo wordt, indien hij vertrekt, dan ook de duurste PSV'er aller tijden. Dat record is nu in handen van Hirving Lozano, die in 2019 voor 40 miljoen euro naar Napoli ging.

Vrijwel niemand bij Leeds gaat ervan uit dat Raphinha ook komend seizoen nog onder contract staat bij de club, nu de belangstelling voor de 25-jarige sterspeler steeds concretere vormen aanneemt. Leeds heeft de vraagprijs begin dit jaar al vastgesteld op 65 miljoen pond, omgerekend ongeveer 75 miljoen euro, en zal daar onder geen beding van afwijken. Arsenal onderneemt momenteel met een verhoogd bod een zeer serieuze poging voor de rechtervleugelspits, zo meldde The Athletic maandag. Leeds heeft behalve Gakpo ook Charles De Ketelaere van Club Brugge op het oog als vervanger, aldus Fabrizio Romano.

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
27
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
3
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties