Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leegloop compleet bij Willem II: ook hoofd scouting na dertig jaar weg

Laatste update:

"Bijna dertig jaar is Willem II dagelijks een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest", vertelt Wielaert in een reactie op de clubsite. "Uiteraard ook in de jaren dat ik niet direct aan Willem II verbonden was. Ik ben nu op een leeftijd en punt in mijn leven gekomen, dat ik me ook op andere zaken wil gaan richten. In al die jaren heb ik hoogtepunten, maar ook mindere periodes, van dichtbij meegemaakt. Ik ben met Willem II maar liefst vier van de vijf keer Europa in geweest en ook hebben we tweemaal de bekerfinale gehaald."

Wielaert, oom van de eerder vertrokken Mathijsen, was sinds 2016 hoofd scouting bij de Tilburgse club. In verschillende periodes daarvoor was hij jeugdspeler en contractspeler bij de Tricolores. Na zijn actieve carrière was hij jeugdtrainer, hoofd scouting en technisch manager. "Ik heb vele geweldige spelers in het rood-wit-blauw zien spelen", gaat Wielaert verder. "Dat zijn herinneringen die ik als Willem II'er altijd zal blijven koesteren. Ik stop als hoofd scouting, maar blijf uiteraard als supporter de club van dichtbij volgen."

Halverwege april werd al bekend dat hoofd jeugdopleiding Riemersma na vijf jaar vertrekt bij Willem II. Het contract van Riemersma liep na dit seizoen af. Volgens de club is er mede dankzij de 42-jarige hoofd jeugdopleiding een eigen complex gekomen en zijn de de faciliteiten op Sportpark Prinsenhoeve verbeterd. Riemersma heeft in de ogen van de club tevens een belangrijke rol gespeeld bij het opbouwen van de jeugdopleiding. Van 2009 tot 2014 beschikten de Brabanders samen met regiogenoot RKC Waalwijk over een gezamenlijke jeugdopleiding.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
2
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties