Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leekens: 'Scherpe Simons is een meerwaarde voor Belgische ploeg'

Laatste update:

De bondscoach van de Rode Duivels maakt pas donderdag zijn voorselectie bekend, maar maakte nu alvast bekend dat Simons een uitnodiging zal krijgen. De 33-jarige middenvelder annex verdediger was onder Rene Vandereycken en Franck Vercauteren nog aanvoerder van de nationale ploeg, maar werd door Dick Advocaat niet meer opgeroepen. Simons heeft 74 interlands achter zijn naam staan.

"Simons koos voor de moeilijke weg door PSV te verlaten. Bij Nürnberg moet hij zich opnieuw bewijzen", zegt bondscoach Leekens in Het Laatste Nieuws. De keuzeheer gaf aan wat te zullen experimenteren: "Een aantal jongens zit in een moeilijke situatie. Dembele en Mpenza missen ritme door hun transferperikelen, Fellaini is net weer fit en Van Buyten is geblesseerd."

Daniel Van Buyten zal op 11 augustus niet meespelen tegen Finland: hij moet tien dagen tot twee weken rusten na de enkelblessure die hij zaterdag opliep met het tweede elftal van Bayern München. Ook Wesley Sonck zal niet bij de 38 namen in de voorselectie zitten, aangezien de aanvaller sinds zijn vertrek bij Club Brugge nog geen nieuwe werkgever heeft weten te vinden.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
7
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
52
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties