Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leerling verslaat meester: 'We moeten hier niet te hoog van opgeven'

Laatste update:

Toen de oud-aanvaller in juni het stokje in San Siro overnam van de ontslagen Clarence Seedorf, zei hij graag in de voetsporen van 'mijn maestro' Ancelotti te willen treden: "Hij is mijn voorbeeld." Hun weerzien van dinsdagavond in Dubai werd in het voordeel van het Milan van Inzaghi beslist (2-4) en hij was na afloop dan ook 'tevreden': "Maar het blijft wel een vriendschappelijke wedstrijd en we moeten hier dan ook niet te hoog van opgeven."

"Het is een tijd geleden dat we zo goed hebben gespeeld, vanavond ging alles goed. De instelling is uitstekend en het is mooi om te zijn dat we zo hard groeien", vertelde Inzaghi aan Sky Italia. "Stephan El Shaarawy? Hij deed het erg goed, maakte twee mooie doelpunten. Ze hebben het allemaal erg goed gedaan."

-
Is Filippo Inzaghi de juiste trainer voor AC Milan?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
12
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
61
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties