Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leermeester moet Schuurs 'meedogenlozer' maken: 'Hij kon dat als geen ander'

Laatste update:

De krant schrijft dat als Bogarde er in slaagt om 'maar vijftig procent van zijn eigen karakter op Schuurs over te brengen, hij met stappen vooruit zal gaan'. "Ik moet meedogenlozer worden. Op dat punt moet ik me nog steeds verbeteren", erkent de twintigjarige centrumverdediger in gesprek met De Telegraaf. Schuurs stond in het met 6-1 gewonnen oefenduel met RKC Waalwijk de eerste helft binnen de lijnen en werd vervangen door Timber.

De Telegraaf concludeert dat Schuurs 'alles in zich heeft' om basisspeler te worden bij Ajax, maar zag hem vorig seizoen teveel fouten maken en stelt dat hij er tegen RKC ook een aantal keer verdedigend niet goed uitzag. Onder de vleugels van Bogarde moet de verdediger klaargestoomd worden voor een rol als basisspeler. "Iedereen weet wat Winston voor een verdediger was. Hij kon als geen ander zijn kracht gebruiken. De laatste weken is hij erg met me bezig."

"Hij wil mij dat ook allemaal overbrengen. Dat is voor mij alleen maar mooi. Daar kan ik mijn voordeel mee doen", benadrukt Schuurs. Hij werd door Ajax in 2018 overgenomen van Fortuna Sittard, maar slaagde er in de afgelopen twee seizoenen nog niet in om een basisplaats te veroveren. De jeugdinternational heeft voorlopig 21 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax achter zijn naam staan.

Toch voelt Schuurs op dit moment geen druk. "Het is vooral lekker om eindelijk weer op het veld te staan, om minuten te kunnen maken. Dat gevoel overheerst, maar tegelijkertijd besef ik ook dat ik het nu waar moet gaan maken om de eerste man te worden op die positie", zegt Schuurs in gesprek met Voetbal International. Naast Timber kan ook Edson Álvarez uit de voeten in het centrum van de verdediging en Schuurs benadrukt dat de concurrentie 'niet weg' is. "Maar ik heb wel het gevoel dat het dit jaar moet gaan gebeuren."

"Ik heb een gesprek met trainer gehad. Hij sprak vertrouwen in mij uit. Dat geeft mij wel een heel goed gevoel richting het nieuwe seizoen", vervolgt de verdediger. Het is volgens hem 'zaak om niet ineens allerlei andere dingen te gaan doen'. "In mijn positie moet ik doen wat er van mij wordt verwacht. Zo sterk mogelijk spelen voor het team en de fouten eruit halen zodat we geen tegendoelpunten krijgen. Uiteindelijk is dat simpelweg de taak van ons als verdediger: de nul houden."

Wordt Perr Schuurs dit seizoen basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties