Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Josip Sutalo zorgt voor verbazing met specifieke actie: 'Dat is kelderklasse'

Laatste update:

Na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Excelsior werd de volgende blamage uit het toch al rampzalige seizoen van de Amsterdammers uitgebreid besproken. Ook Sutalo moest het daarbij ontgelden. Analisten Karim El Ahmadi, Marciano Vink en Anco Jansen zoomden daarbij vooral in op zijn rol bij het veelbesproken penaltymoment.

Hoewel aanvoerder Steven Bergwijn een rode kaart kreeg voor zijn vergrijp aan de doorgebroken Mimeirhel Benita, vragen de aanwezige analisten van ESPN zich vooral af wat Sutalo tijdens dat moment aan het doen was. Volgens El Ahmadi waren de voorafgaande verdedigende acties aan de penalty van Julian Baas 'tekenend' voor het seizoen van Ajax.

"De onderlinge afstanden zijn veel te groot", concludeert El Ahmadi na het zien van de beelden. "Natuurlijk maakt Bergwijn die fout en moet hij eerder meelopen, maar als je ziet wat Sutalo hier doet... Hij trekt zomaar weer weg uit het centrum, waarom wil je iemand doordekken op een plek waar Hato ook is? Blijf dan gewoon staan, dan kan je misschien nog wat opvangen."

El Ahmadi is van mening dat Sutalo ook schuldig is aan de rode kaart van Bergwijn. "Zo'n moment kan ook ontstaan door iemand uit het centrum. Op ieder moment wil Sutalo zomaar uitstappen, terwijl je dat soort dingen gewoon moet herkennen. Hij kijkt veel te weinig om zich heen en focust zich alleen maar op zijn eigen man."

"Dit soort dingen kun je wel voorkomen", gaat El Ahmadi verder. "Volgens mij heeft Ajax vaker rode kaarten gehad omdat ze te laat zijn en de onderlinge afstanden te groot zijn. Dit was ook weer zo'n moment. Natuurlijk moet Bergwijn scherper zijn, maar een back van Excelsior hoort niet zo makkelijk door het centrum heen te lopen. Het is niet alleen vandaag, maar dit is veel vaker gebeurd."

Ook Jansen ziet Sutalo regelmatig gekke dingen doen. "Er is geen druk op de bal en toch stapt Sutalo uit om een speler die van eigen helft komt buitenspel te zetten. Kom op, dat is kelderklasse... Ajax straalde niets uit, het was zó slordig."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
8
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties