Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leeuwinnen buigen hoofd voor titelverdediger Japan

Laatste update:

Oranje voetbalde te slordig om aanspraak te maken op de laatste plek in de kwartfinales. De eerste kans was voor Manon Melis, maar zij kwam verkeerd uit met haar passen en maakte het niet af. Aan de overzijde was het daarna wél meteen raak. Yuki Ogimi kopte een voorzet van Aya Miyama nog tegen de lat en toen Oranje de bal niet goed weg kreeg, strafte Saori Ariyoshi dat meteen af.

De Leeuwinnen moesten zodoende al vroeg in de achtervolging. Waar de laatste groepswedstrijd tegen Canada nog wel iets opleverde in de slotfase, werd het scenario nu echter somberder. Een kwartier voor het einde tekende Mizuho Sakaguchi namelijk voor de ruimere voorsprong met een schot in de bovenhoek. Van de Ven maakte in blessuretijd de 2-1 en zorgde zo heel even voor spanning, maar snel daarna was het klaar.

Bondscoach Reijners sprak in de uren na de uitschakeling met trots over de optredens van zijn team in Canada. De doortocht van Japan naar de laatste acht vond hij terecht. "In de eerste helft waren we vooral in de schakelmomenten slordig. In de tweede helft hadden we dat beter voor elkaar", stelde hij bij de NOS. Dat Oranje bij zijn eerste WK-deelname al meteen de volgende ronde wist te halen, maakte hem echter trots.

-
De Oranje Leeuwinnen kunnen trots terugkijken op het WK 2015

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties