Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leganés ontploft na bizar moment: 'Dit had hij bij Real Madrid niet gedaan'

Laatste update:

Ignacio Iglesias Villanueva haalde zich in de uiterste slotfase de woede van de spelers van Leganés op de hals. De dienstdoende arbiter had twee minuten blessuretijd aangegeven en floot in minuut 92:05 af. Dat was echter het moment dat Nabil El Zhar van plan was om op doel te schieten. Leganés was woedend en uiteindelijk deelde Iglesias Villanueva een rode kaart uit aan de hevig protesterende Gabriel Pires.

"Je bent slecht, heel slecht", zou Gabriel hebben gezegd, zo valt in het scheidsrechtersrapport te lezen. Diego Rico was ook woedend. "Als dit een kans voor Real Madrid zou zijn geweest, had hij zeer waarschijnlijk niet afgefloten. Dit had hij bij Real Madrid niet gedaan", claimde de linksback van Leganés.

Asier Garitano kon echter weinig met de protesten van zijn spelers. "Als er al enkele seconden waren verstreken, had de scheidsrechter het bij het juiste eind. Hij heeft in dat geval zijn werk goed gedaan", benadrukte de coach van Leganés. "We waren dicht bij de 2-2, maar hij floot af en dat was voor sommige spelers te veel. Nu gaan we zonder punten en een speler minder voor de volgende wedstrijd naar huis."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties