Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lege Kuip dreigt bij afscheid Van Bronckhorst en Van Persie

Laatste update:

Feyenoord kreeg eerder dit seizoen al een boete van 15.000 euro omdat er tegen PSV (2-1) vuurwerk werd afgestoken. Tijdens het competitieduel met Ajax (6-2) gebeurde hetzelfde en daarom werd de club bestraft met een boete van 25.000 euro, plus een leeg vak S tegen Heerenveen. In het bekertoernooi was het op 27 februari tegen Ajax opnieuw raak. Volgens de krant is het niet ondenkbaar dat Feyenoord de laatste thuiswedstrijd in een leeg stadion moet afwerken.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

'De tuchtcommissie voegt vaak schriftelijk de volgende regel toe aan een straf: de sanctie moet worden uitgevoerd 'de eerstvolgende wedstrijd vier weken na' en dan volgt doorgaans de datum waarop de uitspraak is gedaan', schrijft het dagblad. Bij Feyenoord kwam de straf voor het lege vak S op 4 maart binnen. Het thuisduel met Heerenveen op 4 april is de eerstvolgende gelegenheid waarbij de straf kan worden uitgevoerd.

Mocht Feyenoord als derde eindigen en de play-offs om Europees voetbal ontlopen, komt het team van Van Bronckhorst dit seizoen nog drie keer in actie in De Kuip, tegen Heracles Almelo (13 april), AZ (20 april) en ADO Den Haag (12 mei). Het duel met ADO is de laatste wedstrijd van het seizoen en het valt niet uit te sluiten dat de KNVB besluit om opnieuw vakken leeg te laten of zelfs het hele stadion leeg wil houden.

De wedstrijd tegen de ploeg van Alfons Groenendijk zal de laatste zijn van Van Bronckhorst als trainer van Feyenoord. Van Persie zal dan afzwaaien als profvoetballer. Als de KNVB clementie toont en de straf doorschuift naar volgend seizoen, dan trapt de nieuwe trainer Jaap Stam mogelijk af met lege vakken of een lege Kuip.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties