Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Legendarische materiaalman Rangers plots overleden, Nederlanders rouwen

Laatste update:

"Jimmy, die de club al meer dan dertig jaar heeft gediend en een vriend en vertrouweling is geweest van vele generaties spelers en stafleden, zal vreselijk worden gemist door iedereen bij Rangers Football Club", brengt de Schotse club naar buiten. Bell begon bij Rangers als buschauffeur, maar nam al snel de rol in als hoofd-materiaalman. In die positie werkte Bell met veel bekende spelers en trainers door de jaren heen. Bell zat zondag nog op de bank voor de Old Firm tegen Celtic (1-1), als deel van de staf van Giovanni van Bronckhorst.

De voorzitter van Rangers, Douglas Park, is kapot van het nieuws. "Als club zijn we er absoluut kapot van om het verlies van onze collega en, belangrijker nog, onze dierbare vriend Jimmy Bell te vernemen. Jimmy wijdde zijn leven aan Rangers Football Club. Hij werkte onder managers van Graeme Souness tot Giovanni van Bronckhorst en beleefde enkele van de mooiste tijden in onze 150-jarige geschiedenis."

"Jimmy's arbeidsethos was ongeëvenaard. Hij besteedde talloze uren aan de voorbereiding van elke training en elke wedstrijd. Geen klus was te groot of te klein voor hem, en hij genoot ervan om te werken voor zijn favoriete club", besluit Park. Ook Ronald de Boer werkte met Bell en is aangeslagen door het nieuws. "Met groot verdriet heeft het bericht dat Jimmy Bell is overleden mij ook bereikt. Je zal gemist worden Jimmy. De beste kitman ter wereld. RIP."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ronald1970 (@ronald_de_boer_)

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
10
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties