Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Legende fileert Man United: 'Het is miserabel, geen enkele spelvreugde!'

Laatste update:

"Het is niet leuk om te zeggen, maar ik kan momenteel niet van United genieten. Ik heb er gewoon moeite mee om Van Gaals team te zien voetballen, zonder enige spelvreugde. Het voetbal van United is bij vlagen miserabel", vertelt de voormalig Engels international in The Independent.

"Om de tegenstander te verslaan, moet je blijven aanvallen en ook risico durven te nemen. Er zijn nu te weinig spelers die die risico's in hun spel durven te leggen. Ángel Di María probeert het wel, maar het komt er nog niet goed uit. Ze lijken ook wel een obsessie voor balbezit te hebben", aldus Scholes, die met United elf keer kampioen werd.

Denk jij dat Manchester United in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties