Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Legende streeft naar terugkeer bij Barcelona: 'Ik ben zelfs al begonnen'

Laatste update:

De 35-jarige spelmaker, die in zijn loopbaan alles won wat er te winnen valt, zegt de afgelopen jaren steeds meer feeling te hebben gekregen met het trainersvak. "Ik houd van het veld, van het kort op het spel zitten en te analyseren wat er in een wedstrijd gebeurt", verklaarde hij dinsdag tijdens een persconferentie.

Meer: Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek | ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

"Ik ga het vak leren. Ik ben zelfs al begonnen met mijn cursus aan de academie hier", vervolgt Xavi, die laat weten dat hij het Spaanse voetbal nog altijd op de voet volgt. "Dat kan eenvoudig hier. Ik geniet ervan om hier te zijn, maar ooit keer ik terug. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar ooit wil ik weer bij Barcelona werken. Dat is mijn doel. En hoe dichter op het veld, hoe beter."

Denk jij dat er in Xavi een goede coach schuilgaat?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties