Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Legende van Arsenal wil nog niet stoppen en sluit mogelijk af bij PSG

Laatste update:

Gérard Houllier, de Head of Football van New York Red Bulls, liet onlangs aan RMC weten dat Henry nog niet aan stoppen denkt en dat een terugkeer naar de Ligue 1 'absoluut' mogelijk: "Dat is geen enkel probleem", aldus Houllier. De ex-topspits van Arsenal heeft nog maar een contract tot Nieuwjaar en zou in januari dan ook transfervrij kunnen vertrekken uit de Major League Soccer.

Er wordt gefluisterd dat PSG denkt aan een 'David Beckham-constructie'. De Engelsman speelde in 2013 in totaal vijf maanden voor de regerend kampioen van Frankrijk en PSG zou in Henry een goed alternatief zien voor de spitsen Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani.

Henry maakte in 119 wedstrijden 50 doelpunten in de Major League Soccer. Hij won in 2010 en 2013 de Eastern Conference met de club uit the Big Apple en legde in 2013 ook beslag op de MLS Supporters' Shield. Qua individuele prijzen voegde Titi meerdere trofeeën toe aan zijn indrukwekkende cv. Zo werd hij in 2011 en 2012 in de Best XI verkozen en maakte hij in 2011, 2012, 2013 en 2014 deel uit van het All Star Team.

Henry heeft er al twintig seizoenen op het hoogste niveau opzitten. Van 1994 tot 1999 kwam hij uit voor AS Monaco en na een kort verblijf bij Juventus haalde Arsène Wenger hem naar Arsenal. In Londen groeide de spits uit tot een ware legende, met 174 doelpunten in 254 wedstrijden. Van 2007 tot 2010 stond Henry vervolgens onder contract bij Barcelona, waarmee hij de Champions League won. In 1998 zat hij bij de Franse selectie die wereldkampioen werd en in 2006 verloor hij met les Bleus de finale van Italië.

Bij welke club zou Thierry Henry beter passen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
51
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties