Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Legende waarschuwt Ajax: 'Geen kampioen en eruit tegen Spurs'

Laatste update:

Het gemis van Harry Kane, Heung-Min Son en Moussa Sissoko in het heenduel kan wel eens doorslaggevend zijn, zo vermoedt Haan. "Ajax moet daar een flinke tik uitdelen. Ajax is favoriet, ook wel beter dan Spurs en gaat de finale halen", verzekert de voormalig Oranje-international maandag in De Telegraaf. Hij denkt wel dat het lastig gaat worden voor het team van Erik ten Hag en geeft het recente uitduel van Ajax bij FC Groningen (0-1 winst) als voorbeeld.

"Normaal gesproken ligt het Engelse voetbal ons Nederlanders wel, maar je zag bij FC Groningen wat er gebeurt als een tegenstander de beuk erin gooit. Van Tottenham verwacht ik ook dat de spelers erop vliegen." De spelers van Ajax moeten zichzelf oppeppen, veel agressiever zijn dan in de thuiwedstrijd tegen Vitesse (4-2 winst), zo benadrukt Haan. "Anders worden ze geen kampioen en gaan ze eruit tegen Spurs."

Rep geniet van het huidige Ajax. "Het is gewoon een heerlijk elftal om naar te kijken. Het is jammer dat ze in de competitie steken hebben laten vallen, want ze hadden met dit materiaal natuurlijk al kampioen moeten zijn." Het elftal kan volgens Rep echter nog niet tippen aan het gouden elftal dat begin jaren zeventig Europa veroverde. "Ik vind ze wel ontzettend goed, maar ze vergelijken met een ploeg die drie Europa Cups op rij veroverde, gaat wat ver. Destijds bleef een selectie ook veel langer bij elkaar. Als voetballiefhebber vind ik het jammer dat het huidige elftal na dit seizoen uit elkaar valt."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
10
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties