Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City dendert keihard door, FC Porto wint in slotseconden

Laatste update:

Leicester City - FC Kopenhagen 1-0
De zegereeks van Leicester City in de Champions League gaat gewoon door: de Engelse kampioen draait in de eigen competitie niet goed, maar dinsdag werd de derde overwinning in de groepsfase een feit. In eigen huis waren the Foxes gedurende de eerste helft steeds de bovenliggende partij, maar op een halve kans voor Islam Slimani na kwamen er geen serieuze mogelijkheden. Vijf minuten voor rust brak Mahrez echter de ban: Jamie Vardy vond Slimani met een goede pass en de Algerijn kopte naar het midden, waar Mahrez in de lucht van dichtbij het laatste tikje gaf voor de 1-0. Mahrez was zo weer betrokken bij een Champions League-treffer, net als bij drie van de vier daarvoor.

De voorsprong kwam de Britten toe, want FC Kopenhagen speelde pover in het King Power Stadium. In de tweede helft kon Leicester met de voorsprong op zak zoeken naar meer doelpunten. Mahrez vond Slimani met een goede pass, maar de spits deed er niet genoeg mee; even daarna probeerde Mahrez het zelf nadat hij twee man voorbij liep, maar het been van een verdediger bracht uitkomst. Toen de 2-0 er vervolgens toch leek te komen via Slimani, werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. FC Kopenhagen probeerde het nog met drie spitsen, maar kwam er niet doorheen en blijft zo ook na vijf uitwedstrijden tegen Engelse clubs (twee gelijk, drie verloren) wachten op de eerste zege.

Voor Leicester kan het allemaal niet op. The Foxes hebben negen punten in handen en mogen op deze manier gewoon gaan dromen van overwintering op het hoogste podium. Met nog een paar punten erbij is de ploeg al zeker van Champions League-voetbal in februari. Trainer Ranieri kan donderdag op zijn beurt zijn 65ste verjaardag met een goed glas wijn vieren, al zal de Italiaan ook hopen dat zijn team beter gaat presteren in de Premier League. Zaterdag komt Crystal Palace op bezoek.

Club Brugge - FC Porto 1-2
De drie Nederlanders die hadden kunnen beginnen stonden allemaal in de basis in het Jan Breydelstadion: bij de thuisclub startten Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil achterin en bemande Ruud Vormer het middenveld. Bij de Portugezen zat Jesús Corona op de bank en hij zag hoe zijn team wel kansen creërde, maar er te weinig mee deed. Het eerste gevaar kwam van de voet van Van Rhijn in minuut tien, maar Iker Casillas had een weerwoord op zijn gevaarlijke vrije schop. Kort daarna was het wél raak toen Jelle Vossen het na een prima aanval en een pass van Vormer afmaakte in de rechter bovenhoek.

FC Porto kwam daarna twee keer opzetten, maar Club hield goed tegen. Anderzijds kon Casillas een schot van Tomás Pina pakken. In de tweede helft kwamen Yacine Brahimi en Corona na een kwartier samen van de bank en vervolgens duurde het tien minuten voor de bal in het Belgische doel lag. Miguel Layún haalde op aangeven van Otávio heerlijk uit en bracht FC Porto terug in de wedstrijd (1-1). Club leek genoegen te moeten nemen met een punt, maar in blessuretijd voltrok zich het rampscenario: na een overtreding op Corona ging de bal nog op de stip in minuut 92 en André Silva bracht verlossing voor Porto.

-
Had jij gedacht dat Leicester City het zo goed zou doen in de groepsfase?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
5
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
11
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties